logotype
logotype
30
мај
    Такмичење у познавању Православног катихизиса у Сомбору

У суботу, 28. маја 2011, у Сомбору је одржано друго такмичење у познавању Православног катихизиса. Такмичење под називом „250 година храма Светог великомученика Георгија у Сомбору и свете Тајне“ организовала је Дечја појачка група при храму Светог Георгија у сарадњи са Основном школом „Никола Вукићевић“.

У три категорије (млађи, средњи и старији узраст), решавајући тест знања из Православног катихизиса, такмичило се око 40-так основношколаца из Сомбора.

Ђаци који су освојили неко од прва три места су добили дипломе и монографију о Светођурђевском храму у Сомбору, компакт диск „Појте, Богу нашему, појте“ или икону.

Опширније...
 
   
30
мај
    Подељени васкршњи пакетићи деци у метохијским селима и на Брезовици

По благослову Епископа бачког Иринеја, вероучитељи Епархије бачке су са децом из Новог Сада припремили 3820 поклон-пакетића (одећа, играчке, књиге, писаћи прибор) за децу на Косову и Метохији.

Опширније...
 
   
18
Feb
    Обавештење

Помаже Бог, поштовани вероучитељи и катихете! Са радошћу Вас обавештавамо о почетку рада нашег сајта и форума. Oчекујемо да ћете својим активним учествовањем и дискусијама дати допринос њиховом развоју.

С поштовањем,

ђакон Лео Малешевић

 
   


Страна 28 од 29

Упитник

Да ли пишете припреме за час?