logotype
logotype
Катихетски одбор Епархије бачке
XXIII КОНКУРС „СВЕТОСАВЉЕ И НАШЕ ДОБАˮ – РЕЗУЛТАТИ

 

sveti-sava_milesevaМинистарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, Коло српских сестара Епархије бачке, Одбор за веронауку Епархије бачке, Центар за ликовно васпитање деце и омладине Војводине и Удружење војвођанских учитеља, објављују резултате XXIII КОНКУРСА „СВЕТОСАВЉЕ И НАШЕ ДОБАˮ

Опширније...
 
 
Прослава Божића у Чуругу

 

 

 

Naslovna Curug

Као и сваке године, па и ове, на дан рођења Богомладенца Христа, верни народ Чуруга окупио се на литургијско сабрање у храму Светог Вазнесења Господњег и тиме су заједно са својим свештеницима прославили овај радосни хришћански празник – Божић.

Опширније...
 
 
Божићни квиз у Ђурђеву
IMG_5912На Детињце, у недељу 21.децембра текуће године , са благословом Његовог Преосвештенства Епископа бачког господина др Иринеја, одржан је Божићни квиз у Ђурђеву.
Опширније...
 
   
БОЖИЋНИ КВИЗ У ОЏАЦИМА

 

 

 

IMG_0849 У суботу, 20. децембра 2014. године одржан је Божићни квиз у архијерејском намесништву оџачком. Квиз је одржан у Оџацима у Основној школи Бранко Радичевић. Самом такмичарском делу квиза је претходио културно-уметнички програм који су приредила деца из Основне школе Ратко Павловић-Ћићко из Раткова, са својим вероучитељем Владимиром Баљем. Квиз је протекао у ведрој и такмичарској атмосфери. Ученици су се такмичили, дружили, а и понешто ново научили.

Опширније...
 
 
Слава вртића „Златокоса” у Ветернику

 

DSCN4486

На празник Ваведења Пресвете Богородице у ветерничком вртићу „Златокоса, традиционално је прослављена крсна слава.

Опширније...
 
   


Страна 3 од 18