logotype
logotype
Катихетски одбор Епархије бачке
Поклоничко путовање за ученике и професоре ТШ „Павле Савић“

У складу са Годишњим планом за 2013/2014. год. ТШ „Павле Савић“ у Новом Саду организовано је поклоничко путовање за ученике и професоре.

Опширније...
 
 
Семинар вероучитеља и катихета Епархије бачке

seminar_katiheta_eparhije_backeТоком два претходна викенда 19. - 20. и 26. октобра текуће године, у просторијама Црквене општине новосадске, као и у Гимназији Јован Јовановић Змај у Новом Саду, одржан је семинар за вероучитеље и катихете Епархије бачке.

Опширније...
 
 
ИЗЛОЖБА ДЕЧИЈИХ РАДОВА НА ТЕМУ „ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА”

izlozba_radova_na_temu_Presveta_Bogorodica_Backa_PalankaУ недељу 13. октобра текуће године, у порти храма Покрова Пресвете Богородице у Бачкој Паланци, после свете Литургије, одржана је изложба дечијих ликовних радова, ученика основниха школа са територије Архијерејског намесништва бачкопаланачког.

Опширније...
 
   
Свеправославна прослава 1700 година Миланског едикта у немачком граду Триру

svepravoslavna_proslava_jubileja_milanskog_edikta_u_triruУ суботу 11. октобара 2013. године одслужена је свеправославна света Литургија у Триру, у Немачкој, поводом 1700 година од издавања Едикта толеранције 313. од стране Константина Великог, који је током једне читаве деценије имао своје седиште у овом граду.

Опширније...
 
 
Централна прослава 1700-годишњице Миланског едикта - Београд

beograd_jubilej_milanskog_edikta_2013

Програм Централне прославе 1700-годишњице Миланског едикта, 4-9. октобар 2013. године, Београд, Ниш, Подгорица

Опширније...
 
   


Страна 7 од 18