logotype
logotype
Катихетски одбор Епархије бачке
Калиграфска радионица у Кулпину

У уторак, 17. септембра 2013. у Музејском комплексу у Кулпину, депадансу Музеја Војводине, а у оквиру манифестације Дани митрополита Стефана Стратимировића, одржана је радионица за децу школског узраста и предавање на тему Историја писма од винчанског до савремене ћирилице.

Опширније...
 
 
Студенти Богословског факултета ‚‚Лудвиг-Максимилијан’’ Универзитета из Минхена у Саборном храму у Новом Саду

У понедељак, 16. септембра 2013. године, студенти Богословског факултета Лудвиг-Максимилијан Универзитета из Минхена предвођени својим деканом господином Атанасијем Влецисом, посетили су Саборни храм и Црквену општину у Новом Саду.

Опширније...
 
 
Молитва за почетак нове школске године

По благослову Његовог Преосвештенства Епископа новосадског и бачког у Епархији бачкој истога дана, у недељу 15/2. септембра 2013. године, биће служено Молепствије у почетку школског рада или како често кажемо призив Светог Духа пред почетак нове школске године.

Опширније...
 
   
Сабор вероучитељâ и катихетâ Епархије бачке у Суботици

Са благословом Његовог Преосвештенства Епископа бачког Господина др Иринеја, катихете и вероучитељи из Епархије бачке су се у суботу 24. августа 2013. године сабрали на свету Литургију код капеле посвећене Успењу Пресвете Богородице на Водици у Суботици.

Опширније...
 
 
Одржана завршна свечаност XXI конкурса "Светосавље и наше доба"

У суботу, 01. јуна 2013. године, у Техничкој школи Милева Марић-Ајнштајн у Новом Саду, одржана је завршна свечаност XXI конкурса Светосавље и наше доба.

Опширније...
 
   


Страна 9 од 18