logotype
logotype
Новости
Студенти Новосадског универзитета на парaстосу у Саборној цркви ПДФ Штампа Ел. пошта

У Новосадској Саборној цркви, на празник Ваведења Пресвете Богородице, служен  је парастос за све православне хришћане намучене и невино страдале у свим протеклим ратовима на овим узбурканим просторима. Парастос су служили потојереј-ставрофор Недељко Зубовић, протојереј Стојан Билић, презвитер Александар Поповић и ђакон Лео Малешевић.

Опширније...
 
Молебан за почетак школске године у Kаћу ПДФ Штампа Ел. пошта

У Светониколајевском храму у Каћу у 15. недељу по Педесетници одржан је молебан за почетак нове школске године. Светој Литургији присуствовао је велик број ученика Основне Школе Ђура Јакшић из Каћа, заједно са својим родитељима и вероучитељима.

Опширније...
 
Молебан за почетак школске године у Чуругу ПДФ Штампа Ел. пошта

У недељу, 16. септембра 2012. године, у храму посвећеном Светом Вазнесењу Господњем у Чуругу, после свете Литургије служен је молебан за ђаке и просветне раднике, на почетку нове школске године.

Опширније...
 
Молитвени почетак школске године у Надаљу ПДФ Штампа Ел. пошта

У недељу 16. септембра текуће године у храму Рођења Светога Јована Крститеља у Надаљу после свете Литургије одржан је молебан за почетак нове школске 2012/13 године у коме су учествовали ученици Основне Школе „Жарко Зрењанин - Уча“ са својим наставницима.

Опширније...
 
Молитва на почетку школске године у Бачкој Паланци ПДФ Штампа Ел. пошта

У бачкопаланачким храмовима који су посвећени Рођењу Светог Јована Претече и Покрову Пресвете Богородице, у недељу 9. септембра 2012. године по завршеној Светој Литургији служен је молебан за почетак школске године.

Опширније...
 


Страна 8 од 10